Hotels Kaapverdische Eilanden

Er zijn verschillende soorten hotels Kaapverdische Eilanden; van schitterende luxe vakantiecomplexen met uitgebreide faciliteiten tot een afgelegen pensionnetje. eenvoudige pensions.

Hotels Kaapverdische Eilanden aan het strand

Natuurlijk zijn er diverse schitterende hotels die pal aan het strand liggen met een adembenemd uitzicht op zee. Zo is er bijvoorbeeld het authentieke Clubhotel Riu Karamboa op Boavista, een prachtig laagbouwcomplex met uitstekende service.

Maar ook de Iberostar Club Boa Vista op Boavista ligt mooi aan het strand, een redelijk nieuw clubhotel met modern ingerichte kamers die van alle gemakken zijn voorzien.

oasis belorizonteBijzondere hotels Kaapverdische Eilanden

Er zijn verder ook een aantal hele aparte hotels, zoals het Hotel Odjo d’Agua op Sal.

Dit sfeervolle hotel is op de restanten van een oude vuurtoren gebouwd en ligt gedeeltelijk in zee! Ondanks dat de kamers eenvoudig zijn ingericht, zijn ze toch van alle gemakken voorzien.  Ook het Luca Kalema Hotel op Boavista is bijzonder. Het is een klein hotel met maar 19 kamers in het centrum van Sal Rei. Hier krijg je de gelegenheid om helemaal op te gaan in het dagelijks leven Boavista.

Familie hotels Kaapverdische Eilanden

Sommige hotels zijn gewoon ideaal voor als je met het hele gezin op vakantie gaat. Zoals het Cubhotel op Sal en Oasis Belorizonte in Santa Maria. Het is gebouwd in lokale stijl en ligt direct aan het zandstrand. Het hotel biedt allerlei activiteiten voor kinderen en hun ouders.